Ministerie van
Mogelijkheden

energie werk

Van hoofd naar hart

Energie of Energetisch Werk is een methode om je uit je hoofd en naar je hart te brengen. Het leert je te ervaren wat je écht wilt en het helpt je om beperkingen op te lossen. Het zet je leven in beweging.

Je gedachten hangen samen met je ego, met wat je moet van jezelf en wat anderen van je denken of verwachten. Je gedachten houden je waar je bent en houden je bezig. Het voedt je gevoel van veiligheid, acceptatie of zekerheid maar weerhoudt je vaak van persoonlijke groei.

Het is je hart dat om verandering roept. Dit uit zich in een gevoel van onrust, onvrede of niet lekker in je vel zitten. Als hier niet naar geluisterd wordt dan kan dit leiden tot lichamelijke klachten, burn-out of passiviteit. Geef je gehoor aan je gevoel dan levert dit ruimte, geluk en voldoening op.

Energie Werk brengt je door middel van ademhalingsoefeningen, visualisaties en zelfreflectie op een ontspannen manier in contact met je gevoel zodat je kan ervaren wat je nodig hebt. Puur en oprecht.

Om je hart te kunnen volgen kunnen er beperkende gedachten in de weg staan. Deze gedachten worden door deze methode op een liefdevolle manier opgeheven. Je behoudt het goede en laat los wat je niet meer nodig hebt. Zo krijg je de beschikking over nieuwe mogelijkheden.

 Wat het Ministerie van Mogelijkheden in mijn optiek onderscheid van de massa, is de verbinding die ze maken tussen NLP tools en een nuchtere spiritualiteit. Hierdoor krijgen de oefeningen voor mij meer diepgang en zijn ze veel krachtiger en effectiever. ~Maarten

Vragen?

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op:

info@minmog.nl
06 215 66 490

Of laat ons je terugbellen