Ministerie van
Mogelijkheden

tij buiten

Slaak een positieve zucht en ontspan je hart en hoofd. Jonas en Kim nodigen je uit voor TIJ Buiten; een ontmoeting met jezelf en een fijne groep gelijkgestemden. Het woord ’tij’ verwijst naar de kust waar we op pad gaan. Daarnaast is TIJ een afkorting voor Thuiskomen In Jezelf wat het doel van iedere ontmoeting is. Zet je nieuwsgierigheid aan, kleed je voor een fijne wandeling aan de kust en wij verzorgen de rest.

Ons programma bestaat uit een mooie mix van visualisaties, lichaamswerk, storytelling en liedjes geschreven en gespeeld door singer-songwriter Jonas Brøg. Je komt uit je hoofd en wordt je bewust van (al wat er speelt in) je lijf. We lopen, praten, zingen, voelen en lachen.  En luisteren – naar wat er om ons heen en in onszelf te horen is.

TIJ wandeling– op zondag 12 februari vindt de volgende wandeling plaats van 11:00 tot 13:00 uur op het Scheveningse strand. Tijdens deze wandeling gaan we met behulp van lichaamswerk, energetisch werk en de muziek van Jonas aan de slag met het thema ruimte. Je ervaart welke ruimte je inneemt (en hoe je deze kan vergroten of verkleinen) en creëert ruimte in je lijf door middel van de ademhaling en het opruimen van eventuele blokkades.

Hier kom ik in een happy flow onder begeleiding van muziek, oefeningen en een smile.
Tineke

Wil je meedoen? Stuur een bericht via 06-21566490 of neem hier contact op.

plezier, storytelling, muziek, beweging, verbeelding, voelen, samen zijn

Zondag 12 februari
TIJ Wandeling
11:00-13:00 uur
Start vanaf einde parking Zwarte Pad in Scheveningen

Strand en duinen Scheveningen

€ 17,50 p.p.

Jonas Brøg
Kim Kroone

Vragen?

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op:

info@minmog.nl
06 215 66 490

Of laat ons je terugbellen.