Ministerie van
Mogelijkheden

tij binnen

Tijdens een begeleide visualisatie zo’n twintig jaar geleden kreeg ik een heel scherp beeld van een vriendelijke man. Hij stond naar me te kijken, leunend tegen zijn stok en straalde rust en wijsheid uit. Het was duidelijk dat hij me iets te vertellen had. Het bleek een waardevol advies over mijn gezondheid. Zijn aanwezigheid was zo overtuigend dat ik het zonder twijfel aannam en in de praktijk bracht.
Jaren later liep ik te struinen in een kringloopwinkel. Mijn aandacht werd getrokken naar een bak met lijstjes en schilderijen. Mijn verbazing was groot toen ik een lijstje vond met een foto van de man die me jaren eerder van advies had voorzien. Het voelde alsof ik een verloren familielid had teruggevonden. Ik kocht het lijstje en zette het thuis neer.

Sindsdien is deze denkbeeldige wijze man mijn gids. Hij ondersteunt me met mijn gezondheid en heeft in de loop van de tijd zelfs een naam gekregen; toen ik mijn kinderen over hem vertelde en ze vroeg of zij zijn naam wisten, zei de één “Oceaan!” en de ander “Vlindiaan!” En zo is Oceaan Vlindiaan een onderdeel van mijn leven geworden.

Door de jaren heen ben ik me bewust geworden van een aantal gidsen. Ik noem ze mijn ‘magische team’. Het team bestaat uit dierbare naasten die zijn overleden, Oceaan Vlindiaan en een engel. Ieder heeft waarde op een ander vlak in mijn leven en allen geven ze liefde, kracht en vertrouwen.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een ‘magisch team’ heeft dat, ongeacht of het gezien wordt, steun biedt. Als een onzichtbare, liefdevolle arm om je heen. Niemand is alleen. Dat geeft een enorm vertrouwen.

Op zondag 2 april ben je welkom om deel te nemen aan het TIJ Binnen evenement ‘Gids voor het Leven’. Deze ochtend is bedoeld voor iedereen met een open en nieuwsgierige geest.
Ik neem je mee in het verhaal over de ontmoeting van mijn magische team van gidsen en waarin ik hun aanwezigheid ervaar. Daarnaast ga je tijdens een ontspannen visualisatie zelf de liefde en het vertrouwen ervaren die gidsen je bieden. Singer-songwriter Jonas Brøg voorziet het programma van positieve noten en vibes.
Deze ochtend vindt plaats bij Kind aan Zee in Scheveningen van 10:00 tot 12:30 uur.

Het woord ’tij’ verwijst naar de kust waar we wonen en waar we je meenemen op reis in jezelf en via verhalen en muziek. Daarnaast is TIJ een afkorting voor Thuiskomen In Jezelf wat het doel van onze evenementen is.

Wil je meedoen? Stuur een bericht via 06-21566490 of neem hier contact op.

Zondag 2 april
TIJ Binnen: Gids voor het Leven
10:00 - 12:30 uur

Kind aan Zee
Neptunusstraat 76
Den Haag

€ 17,50 p.p.

Jonas Brøg
Kim Kroone

Vragen?

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op:

info@minmog.nl
06 215 66 490

Of laat ons je terugbellen.