Ministerie van
Mogelijkheden

De naam ‘Ministerie van Mogelijkheden’ is ontstaan vanuit de overtuiging dat alles, zelfs de grootste beperking, kan worden omgezet naar een mogelijkheid. De beperking biedt de springplank naar persoonlijke groei.
Kies je ervoor om de sprong te wagen of laat je jezelf tegenhouden door angst voor het onbekende? Zodra de angst is overwonnen en de sprong wordt ingezet ontstaat er een ongekende ruimte en vrijheid en blijken er mogelijkheden te zijn die eerder niet zichtbaar waren of voor mogelijk werden gehouden.
Het faciliteren van het proces van ‘beperking naar sprong’ is wat ons van het Ministerie van Mogelijkheden drijft en voldoening geeft. Met ons aanbod aan trainingen, workshops en coaching nodigen we mensen uit om nieuwsgierig te zijn naar hun eigen potentieel en om mogelijkheden te creëren die dit werkelijkheid laten worden. 

Onze manier van werken kenmerkt zich door openheid en vertrouwen. We reiken je alles aan wat jij nodig hebt om te groeien. Dit doen we door waar te nemen, te reflecteren, grenzen op te zoeken, mogelijkheden te herkennen en ruimte te creëren. Doordat we dit op een ontspannen en humorvolle manier doen, voelt iedereen de vrijheid om volledig zichzelf te zijn.
Ben jij toe aan een sprong en kun je hierbij onze hulp gebruiken? Bekijk het aanbod of neem contact met ons op. We ontmoeten je graag.
http://ministerievanmogelijkheden.nl

Vragen?

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op:

info@minmog.nl
06 215 66 490

Of laat ons je terugbellen