Ministerie van
Mogelijkheden

op het strand wordt alles simpel

Op het strand wordt alles simpel: hier stopt het land, hier begint de zee. Alles komt hier samen. Hier sta je oog in oog met de oneindigheid. Hier kun je zien dat de aarde rond is. Hier kun je soms zelfs voelen dat ze draait. Het maakt je klein, zonder je nietig te voelen.
Zolang de aarde bestaat wordt het hier eb en vloed en weer eb en weer en weer enzovoort.
Zolang er mensen zijn komen ze naar zee. Om alleen te zijn, of juist samen. Om rustig te worden. Om hun onrust tegen de wind en golven en soms de regen in te schreeuwen. In de wind te hangen, in de zon te liggen, door het zand te ploegen, door de golven te duiken.
Het is waar ik, Esmee, heen kom. Zo lang ik mij kan herinneren. Als klein meisje, als volwassen vrouw. Het strand verbreedt je horizon, verlegt je blik.
Ik nodig je uit mee te komen. Als team, als vriendengroep, alleen. In een excursie, cursus of wandeling op maat. Ga mee naar zee. Ontdek het onbekende in wat je dacht te kennen. Wordt weer het kind dat je altijd al was. Laten we het strand gebruiken als veilige omgeving om teams te versterken, blikken te verleggen of simpelweg te leren en te genieten van het meest unieke ecosysteem dat ons land rijk is.
Als gecertificeerd natuurgids, ervaren teambuilder en groot strandliefhebber neem ik je mee op deze kleine reis dicht bij huis.
Op zondag 17 november kun je tijdens de TIJ wandeling op strandexcursie met Esmee Ooms.

Vragen?

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op:

info@minmog.nl
06 215 66 490

Of laat ons je terugbellen