Ministerie van
Mogelijkheden

ik doe wat ik wil doen

Ik doe wat ik wil doen.

Pedro deed vorig jaar mee met de training ‘Leven vol Mogelijkheden’. Hij kreeg helder wat hij wilde en vertaalde dit in een concreet doel dat hij koppelde aan zijn gevoel. Hierdoor voelde hij feilloos aan welke stappen hem dichter bij zijn doel brachten en welke hem ervan verwijderden.

Hier kun je lezen hoe het Pedro na afloop van de training is vergaan:
Afgelopen jaar heb ik verschillende baantjes gehad om iedere keer tot de conclusie te komen dat het niet was wat ik wilde. Dan maar stoppen en opnieuw proberen. Iedere keer dat ik stopte, werd het voor mij steeds duidelijker wat ik wilde doen. 

En dan gebeurt het; op de dag dat ik mijn baan als kok opgaf, werd ik gebeld door een werkgever waar ik maanden geleden had gesolliciteerd. Na een proeftijd van 2 maanden die ons allebei beviel, heb ik deze week een contract getekend voor de komende 8 maanden als kok/activiteitenbegeleider. 

Samen met een collega begeleid ik een groep deelnemers in een leerwerkplaats en met zijn allen zorgen we dagelijks voor de maaltijden van daklozen en cliënten van verschillende zorg en opvangcentra. 

Iedere dag dag wordt er keihard gewerkt. Het is gezellig, de deelnemers voelen zich gewaardeerd en iedere week maken we ruim 800 maaltijden voor mensen die het minder goed hebben en iedere avond heel blij zijn met een heerlijke, warme en gezonde maaltijd. 

Zinvol werk waar ik blij van word en waarin ik me gelukkig voel.

Vinden wat je wil doen is een tocht die voor iedereen anders is. Bewust worden van wat ik niet wilde en ermee stoppen, was voor mij de eerste stap. Daarna was het vallen en, dankzij veel mensen die mij geholpen, ondersteund en geïnspireerd hebben, weer opstaan. 

En omdat jij één van hen bent Kim, wil ik je bedanken voor jouw steun en hulp om erachter te komen wat ik zocht en, gelukkig, gevonden heb. Dank je.

Wil jij ook gaan voor geluk en voldoening?
Doe dan mee met de training ‘Leven vol Mogelijkheden’.
De eerstvolgende vindt plaats van 14 t/m 16 februari.
Een programma met een krachtige mix van NLP en Energie Werk.

Photo credit @wandermacha

Vragen?

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op:

info@minmog.nl
06 215 66 490

Of laat ons je terugbellen