Ministerie van
Mogelijkheden

pullka coaching

Tijd voor beweging

Na een jaar vol beperkingen en thuis zitten, is het tijd om fysiek en mentaal in beweging te komen en jezelf te resetten. Ik nodig je uit voor een bijzondere coaching langs de zee en door de duinen waarbij je achterlaat wat je niet meer nodig hebt en je focus verlegt naar een toekomst vol energie en nieuwe mogelijkheden.

Verandering start met beweging. En dus gaan we wandelen met een Pullka uitrusting waarbij je een slee gevuld met ballast over het strand trekt. Dit activeert je ‘core’; je been-, bil- en buikspieren worden sterker. De beweging brengt je daarnaast uit je hoofd en bij je gevoel en vanuit daar gaan we aan de slag om te achterhalen waar je behoefte ligt, wat je tegenhoudt en wat je vervolgstappen zijn.

Pullka kan met elk conditieniveau worden beoefend en je bepaalt zelf de intensiteit. Tijdens de coaching gaat het om het activeren van je lijf en niet om een sportieve prestatie.
Bekijk dit filmpje voor meer informatie over Pullka.

Jouw mogelijkheden

Op basis van je behoefte kun je kiezen voor één van deze mogelijkheden:

☀️ Enkele Pullka coaching sessie die je letterlijk en figuurlijk in beweging brengt. Na afloop heb je ruimte in je hoofd, een lach op je gezicht en een lijf dat aangezet is.

☀️ Complete Pullka reset waarbij we gedurende een maand in vier sessies je levenslust nieuw leven inblazen en je een doel stelt dat voor je gaat werken.

Investering

⏱ Een reset sessie duurt tussen de anderhalf en twee uur.

💶 Enkele reset sessie € 195 – Complete reset van vier sessies € 750

De prijzen zijn inclusief het gebruik van de Pullka uitrusting tijdens de coaching sessie.

Kom in actie! Je eerste stap is snel gezet door contact met me op te nemen.

Tot binnenkort op het strand.

Scheveningen

Enkele Pullka coaching € 195,-
Complete Pullka reset (4 sessies) € 750,-

Kim Kroone

Vragen?

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op:

info@minmog.nl
06 215 66 490

Of laat ons je terugbellen.