Ministerie van
Mogelijkheden

leven vol mogelijkheden

Tijd voor verandering

Mensen die deelnemen aan de training Leven vol Mogelijkheden zijn toe aan een nieuwe stap in het leven. Er is een gevoel van onrust. Een ‘nu-of-nooit-gevoel’. Het leven is goed en comfortabel maar biedt niet de uitdaging of voldoening. Het is tijd voor verandering.

Maar verandering in welke richting? Je hebt het niet helder maar je weet dat het anders kan en dat is wat je wilt. Of je weet juist hoe het anders kan maar houdt jezelf tegen in het gaan voor wat je hart je vertelt. En wat houdt je tegen?

Je hebt het antwoord al.
Je weet het alleen nog niet.
Of beter: je dénkt het niet te weten.

Het antwoord is namelijk niet via je denken te vinden. Je denken zit namelijk vast aan wat je al kan en hebt gedaan, aan wat je moet en aan zekerheid. En aan wat anderen van je denken. Hierdoor blijf je ronddolen in dezelfde stroom gedachten en kom je niet vooruit.

Het is nu 2 jaar geleden dat ik deelnam aan de training ‘Leven vol Mogelijkheden’ en het heeft mij zoveel gebracht. Ik heb een focus en zoveel zin in de toekomst! Nogmaals dank voor jouw hulp bij het op gang brengen van mijn ‘vlam’! – Lindie

Doorbreek je patroon

Tijdens de training Leven vol Mogelijkheden doorbreek je jouw denkpatroon door je focus te verleggen naar je hart. Je krijgt helder wat écht goed voor je voelt en vertaalt dit naar een concreet doel dat voor je gaat werken. Je maakt je gedachten dienstbaar aan je doel en gevoel.

Programma

Op 4 en 5 juli ga je twee dagen vol focus met jezelf aan de slag. Door middel van een krachtige mix van NLP en Energie Werk krijg je jouw diepste wensen helder. Deze onderzoek je waarna je kiest voor wat echt goed voelt. Je vertaalt je keuze in een doel dat haalbaar is en klopt met de rest van je leven.
Na afloop weet je wat je wilt en hoe je er gaat komen. Je hebt er van je kruin tot je tenen zin in.

Je wordt begeleid door Kim Kroone, een ervaren en erkende NLP trainer en Energetisch Coach die je een spiegel voorhoudt, je helpt concretiseren en je in je kracht zet. Het programma is intensief en ontspannen.
Je hebt alle tijd om je ongestoord te richten op dat wat belangrijk is voor jou.

Inschrijven

Schrijf je je nu in voor de training Leven vol Mogelijkheden van 12 en 13 december dan ontvang je een gratis individuele coachingssessie die je voor of na de training kan verzilveren.  Neem contact met ons op of schrijf je direct in.

Zit je even op slot en zoek je een duidelijk punt aan de horizon, dan is de training ‘Leven vol Mogelijkheden’ perfect. De training krijgt van mij een dikke tien, omdat hij me koers heeft gegeven.– Natasja

Praktisch

  • De training vindt plaats op donderdag 12 en vrijdag 13 december.
  • De training wordt gegeven op een rustige en ontspannen locatie in Den Haag.
  • Er is een maximum van 4 deelnemers waardoor de begeleiding intensief en persoonlijk is.

Prijs

Voor twee volle dagen vol inzicht, bevlogenheid en inspiratie betaal je: € 749,-
De prijs van de training is inclusief:

  • een gratis 1-op-1 coachingssessie,
  • trainingsmaterialen,
  • lunches, koffie/thee en tussendoortjes

Durf te gaan voor nieuwe mogelijkheden. Doe mee!

12 en 13 december 2019

Den Haag

De training kost € 749,-
Bij inschrijving via een bedrijf is de prijs exclusief btw.

Kim Kroone

Vragen?

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op:

info@minmog.nl
06 215 66 490

Of laat ons je terugbellen.