Ministerie van
Mogelijkheden

Jonas & Kim

Slaak een positieve zucht en ontspan je hart en hoofd. Jonas en Kim nodigen je uit voor een ontdekkingsreis in jezelf en om je heen. Een reis die je blik niet alleen verruimt maar ook verrijkt. Zet je nieuwsgierigheid aan en wij verzorgen de rest.

Ons programma bestaat uit een mooie mix van storytelling, liedjes geschreven en gespeeld door singer-songwriter Jonas Brøg, visualisaties en lichaamswerk. Je staat, loopt, danst, springt, zit, ligt, voelt en lacht. Je luistert – naar wat je om je heen hoort en naar jezelf. Onze ervaring leert dat dit niet alleen een groot vertrouwen in jezelf oplevert maar ook in de mensen om je heen.

Hier kom ik in een happy flow onder begeleiding van muziek, oefeningen en een smile.
Tineke

Deze reis maken we regelmatig met groepen in de duinen van Scheveningen en kan op iedere andere plek worden verzorgd. Het programma stemmen we af op de deelnemers en de duur kan variëren van een uur tot een dag.

Na afloop vervolg je je reis met een lijf vol positieve energie, een lach op je gezicht en de fijne klanken van de muziek van Jonas in je oren.

Organiseer jij een festival, training, vergadering of andere bijeenkomst waarbij onze reis een mooie aanvulling is? Neem dan contact op.

De reis kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven.

plezier, storytelling, muziek, beweging, verbeelding, voelen, samen zijn

In overleg

Op aanvraag

Jonas Brøg
Kim Kroone

Vragen?

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op:

info@minmog.nl
06 215 66 490

Of laat ons je terugbellen.